Job Details

Projectleider Data & AI

Advertiser
KBC
Location
Belgium
Rate
-
Contractvorm

Onbepaalde duur

Werkregime

Voltijds

Locatie

Vlaams-Brabant

Ervaringsniveau

Medior (2-5 jaar)

Wat houdt deze vacature in?

Met welke nieuwe diensten kunnen we onze klanten nog beter helpen? Binnen het Transformation Strategy team zoek jij mee naar het antwoord op die vraag.

Vanuit jouw visie bepaal jij het beleid, de strategie en de roadmap rond data- en AI-innovaties. Zo help je ons om de vele opportuniteiten die data biedt om te zetten in concrete projecten. Altijd met de klant centraal.

Je werkt overkoepelend en identificeert in verschillende projecten mogelijkheden om meer datadriven te werken. Gaande van data selecties, event-driven of zelf AI modellen bouwen. Je kijkt ook hoe de buitenwereld data gebruikt, niet enkel binnen de banksector maar breder. Welke ideeŽn zijn overdraagbaar en kunnen gebruikt worden bij het creŽren van nieuwe waardenproposities voor onze klanten?

Je versterkt een team van 25 enthousiaste collega s die graag experimenteren met zotte ideeŽn. We leggen de lat hoog voor elkaar en durven elkaar te challengen. Maar we zijn er ook om elkaar te helpen en ondersteunen.

Wat verwachten we van jou?
Je stippelt het beleid uit voor innovaties die gebruik maken van datatechnologie en AI. Je bepaalt onder meer welke datastrategie we nodig hebben om nog meer datagedreven te werken.
Samen met business stakeholders bepaal je de strategie voor onze klantenoplossingen. Onder andere via bootcamps en feasibility checks zorg je er mee voor dat strategie vertaald wordt in concrete oplossingen en beleidstopics. Je ondersteunt het senior management om beslissingen te nemen en een langetermijnvisie te vormen.
Je bent beleidsexpert binnen verschillende projecten. Je zorgt ervoor dat ze klantgericht, kwaliteitsvol en in lijn met de strategie opgeleverd worden. Je inspireert anderen ook om tot nieuwe ideeŽn te komen. Want jij weet ook dat goede ideeŽn van overal kunnen komen.
Je draagt bij tot de invulling van de roadmap. Elke 6 maanden start een nieuwe wave met een blanco blad. Jouw focus? Nieuwe inzichten aanbrengen, anderen challengen als dat nodig is, afstemmen met andere collega s en de roadmap verdedigen naar hoger management toe.

Jouw troeven?
Dankzij je stevige ervaring als projectmanager weet je perfect hoe je collega s van IT en business op ťťn lijn brengt. Je neemt hen mee op sleeptouw, speelt vlot in op onvoorziene omstandigheden en viert successen samen met je projectteam.
Je communiceert proactief, overtuigend en helder in het Nederlands en het Engels. Zelfs complexe materie verwoord je op zo n manier dat alle stakeholders je begrijpen.
Je houdt van datatechnologie. Geen probleem voor jou om je een helder beeld te vormen van hoe die technologie een impact kan hebben op onze business en hoe die innovaties kan versnellen. Dat analyseer je op een kritische manier. Je bent een inspiratie voor je beleidscollega s.
Je bent nieuwsgierig naar wat er binnen en buiten de financiŽle sector leeft op het vlak van data en AI.
Dat de wereld snel evolueert, geeft jou net energie. Het voedt je drive en je goesting omdat je nieuwsgierigheid continu getriggerd wordt.
Je wil dat de concrete resultaten van je inspanningen van hoge kwaliteit zijn. Om dat te bereiken stuur je anderen aan, maar pak je zelf ook eens iets operationeels vast als dat nodig is.

Wat hebben we je te bieden?
Vanuit jouw visie op datatechnologie, druk je je stempel op de diensten die KBC in de toekomst zal aanbieden aan haar klanten. Da s een job met impact.
Naast on-the-job learning investeren we in jou met een uitzonderlijk aanbod opleidings- en ontwikkelingskansen. Je wordt aangemoedigd om te blijven groeien als persoon en professioneel.
Je krijgt een contract van onbepaalde duur en een competitief loon. Je kan ook kiezen uit een waaier aan extralegale voordelen.
Onze werkplekken zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kan ook deels thuiswerken, als je dat wil.
Dankzij flexibele werkuren kan je je werk en je privťleven op elkaar afstemmen.

Send application

Mail this job to me so I can apply later

Apply With CV

You are not logged in. If you have an account, log in to your account. If you do not have an account, why not sign up? It only takes a minute!

latest videos

Upcoming Events