Job Details

Experis - Medior IT Infrastructure Project Manager voor Cloud Projecte

Advertiser
Experis
Location
Brussel, Belgium
Rate
-
Medior Infrastructure Projectmanager voor cloud projecten (MS Azure)

We werken al enkele jaren samen met een heel leuk familiaal bedrijf in de buurt van Brussel dat voor andere bedrijven (KMO's, grote organisaties, ...) hun volledige of gedeeltelijke IT infrastructuur ontwerpt, implementeert en onderhoudt. Het bedrijf is een officiŽle partner van Microsoft en VMware, waardoor het leveren van hoogwaardige kwaliteit zeer belangrijk is. Elke system engineer in hun bedrijf dient daarom gecertificeerd te zijn.

Niet alleen kwaliteit is een van hun belangrijkste waarden, maar ook teamwork.

Dit bedrijf (met +/- 30 medewerkers) heeft een familiale sfeer waar iedereen elkaar goed kent. Ze delen ook graag kennis met elkaar om als team te groeien en elkaars vaardigheden/talenten te versterken.

Momenteel hebben ze nood aan een projectmanager met reeds ervaring in infrastuctuur implemenatie projecten rond MS Azure om verschillende projecten te beheren bij hun klanten (voornamelijk in regio Brussel en daarnaast ook enkele klanten in Vlaams-Brabant en WalloniŽ).

Jobomschrijving

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en beheren van infrastructuur- en systeemgerichte projecten, zowel voor hun klanten als voor hun eigen interne noden. Je werkt voornamelijk in nauwe samenwerking met hun team van Senior System Engineers, hun Service Desk en je ontwikkelt een set van tools, methoden en processen om ervoor te zorgen dat projecten worden uitgevoerd volgens hun hoge kwaliteitscriteria. Je beschikt over een grondige kennis van de huidige technologieŽn en je kan alle teamleden die met je zullen werken uitdagen, beheren en motiveren.

Profiel van kandidaat

Vereiste kennis / ervaring voor deze functie:

Opleiding: Professionele Bachelor Toegepaste Informatica of gelijkwaardig

Prince2-certificering

Taalvaardigheid: vloeiend in het Nederlands, Frans en Engels

Ervaring: minimaal 3 jaar ervaring met het beheer van infrastructuurprojecten en ervaring in het beheren van Cloud (MS Azure) implementatie projecten

Vaardigheden:

Kennis van ITIL-processen

Kennis van Microsoft-technologieŽn zoals Windows, Office, Teams, Planner, Project, Azure, O365 en M365.

Confluentie is plus

VMware-technologieŽn

Houding & Persoonlijkheid

Uitstekende vaardigheden op het gebied van klantenservice

Uitstekende communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling)

Uitstekende vaardigheden op het gebied van people management

Uitstekende analytische, probleemoplossende en besluitvormingsvaardigheden met een positieve houding

Aanbod

Wat kan je verwachten van dit bedrijf?

Een uitdagende fulltime functie in een hecht team met een aangename, positieve werksfeer binnen een groeiend bedrijf dat zich richt op kwaliteit, work-life-balance en persoonlijke ontwikkeling.

Deze functie is een interne werknemersfunctie op de directe payroll van onze klant (CDI/ Contract onbepaalde duur) met een aantrekkelijk volledig salarispakket inclusief bedrijfswagen, laptop, GSM-factuur, verzekeringspakket, ....

Interesse in meer informatie?

Aarzel niet en solliciteer nu!

Send application

Mail this job to me so I can apply later

Apply With CV

You are not logged in. If you have an account, log in to your account. If you do not have an account, why not sign up? It only takes a minute!

latest videos

Upcoming Events