Job Details

Java developer met Mobile kennis voor multinational!, Amsterdam

Advertiser
CareerValue B.V.
Location
Centrum, Amsterdam, Netherlands
Rate
-

De systemen waar je aan gaat werken bestaan uit een Android app, een iOS app en een aantal backend componenten waar de apps mee praten. De Android app is geschreven in een combinatie van Kotlin en Java. De iOS app is geschreven in Swift en de backend componenten zijn voornamelijk geschreven in Java met sporadisch ook wat Kotlin.

De complexiteit is dus extreem hoog. De software die het team onderhoudt en verbetert bevat zelf veel legacy code en heeft veel interactie met andere (vaak legacy) componenten zowel binnen als buiten de organisatie. Momenteel zijn ze bezig om hun eigen oude legacy systemen te vervangen door modernere implementaties terwijl er tegelijkertijd wordt verwacht dat er nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd. Ook het leeuwendeel van het beheer en de klachtenafhandeling ligt bij dit team.

De backend componenten draaien op AWS, geconfigureerd via cloudformation templates. De buildstraat draait op Azure Devops.

Tevens zijn ze van JAX-RS en Hystrix/rxjava aan het overstappen op Spring Boot en Retrofit2 voor nieuwere componenten. Swagger wordt op veel plekken gebruikt om API's te definiŽren en code te genereren. De componenten draaien in Docker containers. Ze gebruikten tot voor kort Postgres als database maar ze zijn nu aan het overstappen op AWS Aurora in Postgres compatibility mode.

Ze gebruiken Intellij als ontwikkelomgeving en git voor version control.Functie-eisen:

- Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Java developer
- Je hebt ervaring met Android en iOS
- Je hebt affiniteit met AWS
- Je hebt ervaring met werken binnen een multidisciplinair team met hoge mate van complexiteit
- Je bent een aanpakker, flexibel, meedenkend en communicatief sterk.
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift4798f418f3cfc500af37adfb0514b697

Send application

Mail this job to me so I can apply later

Apply With CV

You are not logged in. If you have an account, log in to your account. If you do not have an account, why not sign up? It only takes a minute!

latest videos

Upcoming Events