Job Details

HBO WO .Net Developer IoT

Advertiser
WR.nl Solliciteren
Location
Zaltbommel, Gelderland, Netherlands
Rate
-
Voor wie je gaat werken: WR zoekt voor een vaste medewerker voor de volgende werkgever, je treedt gelijk in dienst bij deze werkgever:
  • Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen.
  • Ben jij een ervaren .Net developer?
  • Heb jij ervaring met het verbeteren en implementeren van .NET applicaties?

Vaste baan: .Net Developer IoT | Software | 3.000 - 4.800 | .Net Developer

Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie.

Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij met ons meegroeien? Binnen het bedrijf bestaat een open en informele sfeer. Je komt in een hecht team van ontwikkelaars terecht. Om te kunnen groeien investeren we in jou!Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.

Wat wordt er van jou verwacht?:

Voor de vacature als en .Net DeveloperZaltbommel Softwarega je het volgende doen:

Als .Net developer ben je continue bezig met het verbeteren en optimaliseren van onze applicatie, daarnaast ben je ook bezig met de ontwikkeling van nieuwe software. De ontwikkeling staat immers nooit stil.

Ter versterking van het team zijn zij op zoek naar een gemotiveerde .Net Developer, die past in deze rol.

Waar jouw profiel aan moet voldoen:
  • Relevante HBO opleiding met minimaal vijf jaar werk ervaring;
  • Kennis van .Net Framework en .Net Core;
  • Je vind het leuk om nieuwe technieken te leren en te implementeren;
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
  • Je woont in de omgeving van Zaltbommel, Den Bosch, Oss, Geldermalsen en Hedel.
Het aanbod van deze werkgever uit Zaltbommel:

Deze werkgever zoekt iemand voor de lange termijn. Deze werkgever heeft een goede sfeer. Daarom investeren zij ook in hun medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij biedt deze werkgever uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 3.000 tot Euro 4.800. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.


WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Enthousiast geworden? Solliciteer!:

Bij deze activiteiten moet je ook denken aan andere zaken. Bijvoorbeeld aan .Net Developer net, c# of asp net. Ook vb net, visual basic net of dot net zijn dingen die in dit vak ter zake doen. Zo tref je ook Net Engineer, Net Developer en Net Ontwikkelaar in dit werkvlak.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Send application

Mail this job to me so I can apply later

Apply With CV

You are not logged in. If you have an account, log in to your account. If you do not have an account, why not sign up? It only takes a minute!

latest videos

Upcoming Events