Job Details

Business Unit Manager | Infrastructure & Development

Advertiser
EyeTech Solutions
Location
Mechelen, Antwerpen, Belgium
Rate
-
Interesse in (IT) Infrastructuur & Development? Heb je daarnaast ervaring als Business Unit Manager of IT Manager? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Dit groeiend IT-bedrijf gelegen in de regio van Mechelen biedt reeds enkele jaren innoverend IT-oplossingen aan hun klanten. Dit kan gaan van Infrastructuur tot softwareontwikkeling. Momenteel kijken ze uit naar hun nieuwe voortrekker om de organisatie tot een hoger niveau te tillen.

Jobinhoud

In deze rol als Business Unit IT Manager ben je verantwoordelijk voor het strategische IT Management en sta je in voor de volledige uitwerking van de IT roadmap. Je gaat bestaande partnerships aan en fungeer als aanspreekpunt naar stakeholders.
Door je persoonlijke benadering treed je op als coach van je team waarbij je hen ondersteunt en adviseert om hen zowel als persoon en werkkracht te laten vooruitgaan.
Je staat in voor eigen IT Projecten van A-Z, hiernaast ontwikkel je een salesstrategie om de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Profiel

Je hebt reeds enkele jaren ervaring als IT Project Manager waarbij je een achtergrond in application development hebt opgedaan met sterke interesse in IT Infrastructuur
Nieuwe technologieŽn spreken je sterk aan, je combineert een emphatische persoonlijkheid met een sterke bedrijfsvisie.
In deze rol beschik je over de juiste communicatievaardigheden, de ideale kandidaat spreekt naast het Nederlands ook een goed woordje Engels en Frans!

Aanbod

Een aantrekkelijk bruto jaarsalaris dat marktconform is en kan oplopen tot 80.000 euro afhankelijk van je ervaring 32 vakantiedagen voor de correcte work-life balance te garanderen en zo voldoende vrije tijd te hebben voor jouw gezin
Een kwaliteitsvolle bedrijfswagen aangevuld met tankkaart om zonder zorgen je dagelijkse verplaatsingen te maken.
Krijg elke maand maaltijdcheques van 8 euro per dag om te genieten van een heerlijke lunch!
Een aantrekkelijke nettovergoeding om zo je maandelijkse kosten te dekken.
Een interessante hospitalisatie- en groepsverzekering om zeker te zijn van jouw toekomst
Een GSM op maat aangevuld met abonnement.
Een
Leuke werksfeer met tal van activiteiten zzoals workshops en uitstappen, zo ga je elke dag met een brede glimlach naar het werk toe.

Send application

Mail this job to me so I can apply later

Apply With CV

You are not logged in. If you have an account, log in to your account. If you do not have an account, why not sign up? It only takes a minute!

latest videos

Upcoming Events